Seizoensgebonden, puur en eerlijk eten; dat is waar het bij Restaurant Blossem om draait. Onze chefs werken met dagverse producten en heldere smaken. We serveren een menu dat meebeweegt met het seizoen en oog heeft voor de toekomst.
Onder leiding van Roel van Druten creëren onze chefs smaakvolle gerechten met verse ingrediënten uit de omgeving. Ons menu is seizoensgebonden en geeft aan groenten de hoofdrol.
Wij geloven in de kracht van eenvoud. We kiezen daarom voor een compact menu. Geen uitgebreide kaart en complexe gerechten, gewoon doen waar we goed in zijn: koken met aandacht en pure smaken. Meer is niet nodig.
Onze dinerervaring omvat een scala aan opties. Van intieme diners tot levendige bijeenkomsten met vrienden en familie. Ieder gerecht dat de keuken verlaat, wordt bereid met passie en precisie en weerspiegelt onze toewijding aan het gebruik van de beste ingrediënten.
Restaurant Blossem is gevestigd in het ketelhuis van de oude Nibb-it fabriek in Breda. Deze prachtige locatie is rijk aan historie en daar nemen we je graag in mee. Het warme interieur van het restaurant brengt een industrieel karakter samen met verfijnd design.