Schuif op 19 mei aan bij Restaurant Blossem tijdens nieuwe event concept “Blossem & Friends” op Eerste Pinksterdag. Onder de uitgestrekte takken van onze majestueuze kastanjeboom verwelkomen we jullie aan een lange - gedekte - tafel, klaar voor een culinaire ervaring.
Samen met onze goede vrienden van Bleue Bar Bistro presenteren we een shared dining concept waarbij Chef Roel van Blossem en Chef Robert Oomen van Bleue de keuken leiden en zo de smaken van Blossem en Bleue laten samenkomen.
Een dag met heerlijk - Franse - gerechten, goede wijnen en omringd door het beste gezelschap. De vooruitzichten voorspellen een stralende lentezon en maandag vrij!
13.00 | SHARED 5-GANGENLUNCH + AMUSES & FRIANDISES | €79,- P.P.
Reserveer via de website of voor groepen van meer dan 6 personen via info@restaurantblossem.nl.
Amuse
Brood | Boter | Olijfolie | Charcuterie
Kingfish | mierikswortel | asperge | daslook
Paté en croûte | pistache | bosbes
Jonge Aardappeltjes | lavas | asperge | heilbot
Confit de canard | bonne femme | anijszwam | Madeira
Aardbeien Romanoff | rabarber | yoghurt | verveine
*Graag ontvangen we eventuele dieetwensen en/of allergieën bij de reservering.