BREAD
Zuurdesem, beurre noisette, cornichon, citroen 7,5
Home baked Focaccia, Uut Hooi, basilicum 7,5
Aardappelbrioche, daslookpesto 7,5
BITES
Irish Mór oester, sjalot, rodewijnazijn 4
Irish Mór oester, Holstein rund, bieslook 4,5
Artisjok Violet de Provence, lavendelaioli, boekweit (6 pcs) 7
Livar prosciutto, confetti 8
Blossem seasonal bites 10 p.p.
Croquet short rib, nagelhout, cassia 4 per stuk
COCKTAILS
Bois de Blossem G&T 12,00
Tanqueray gin, bergamot citroen, sparrentop
Blossems Love Boat 12,00
Loopuyt Gin, rode appel, bloedsinaasappel
Blossems Blue to Lilac 10,50
Citrus, tea, gin
Herbly Smash 8,50/5,50
Seasonal herbs, gin or virgin, syrup
À LA CARTE
Pizzette kreeft, zeevenkel, meyer citroen, zure room 19
Zeeland sushi, algen, Dutch wasabi, rettich 18
Blossem seasonal salad ’24 lente 17
Holstein tartaar, ui, daslook, Uut Hooi, mosterdzaad 18
Supplement kaviaar +20,-
Alkmaarse gort, doperwten, Pierre Robert, vadouvan 18
BLOSSEMS SHARED LUNCH TABLE (per 2 personen) 79,00
Tafel vol lunchgerechten
NAGERECHTEN
Rabarber, roos, shiso 13
Groene appel, bleekselderij, szechuan, gin 11
Selectie van 5 lokale kazen, brioche, dadel-amandelbrood, verveine 16
CHEF'S SELECTION
Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel een selectie van de kaart door de chef, een combinatie van vis-, vlees- en vegetarische gerechten van het seizoen*. Hierbij worden ook amuses, brood en friandises geserveerd.
5-gangen 80,00 | 6-gangen 90,00
WIJNARRANGEMENT
5-gangen 38,00 | 6-gangen 46,00
NON-ALCOHOLISCH ARRANGEMENT
5-gangen 30,00 | 6-gangen 36,00
À LA CARTE
Van dinsdag tot en met donderdag kun je bij ons van de van de kaart bestellen. Kies wat je wil en hoeveel je wil. Bestelt iedereen voor zich of deel je met je tafelgenoten? De keuze is aan jou.
BLOSSEM COLD DISHES
Holstein tartaar, ui, daslook, Uut Hooi, mosterdzaad 18
Supplement kaviaar +20,-
Asperge, waterkers, watermunt, alouette, mierikswortel 17
No foie, biet, roos, lingonberry 16
Kingfish, karnemelk, dille, koolrabi, Dutch wasabi 20
Tomaten uit de kas, ajo blanco, Zaanse mosterdijs 18
BLOSSEM HOT DISHES
Lam, miso, aubergine, blauwe bes, tuinbonen 24
Heilbot, witte asperge, lavendel beurre blanc 20
Rode mul, fregola, puntpaprika, bisque, zeevenkel 22
Alkmaarse gort, doperwten, Pierre Robert, vadouvan 18
Hoender, morilles, lamsoor, veenbes 20
BLOSSEM DESSERTS
Rabarber, roos, shiso 13
Groene appel, bleekselderij, szechuan, gin 11
Selectie van 5 lokale kazen, brioche, dadel-amandelbrood, verveine 16
*Bij Blossem doen we ons uiterste best om rekening te houden met allergieën en we willen u daarom vragen eventuele allergieën aan te geven bij uw reservering. We kunnen hierin echter niet altijd een perfecte oplossing garanderen, welke geen afbreuk doet aan ons menu. We bieden standaard vegetarische opties aan, maar binnen het huidige menu serveren we geen volledig veganistische gerechten. We hopen op uw begrip en kijken er uiteraard naar uit u te verwelkomen.
Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Restaurant Blossem gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door Restaurant Blossem of derden worden geplaatst. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze cookies policy. Door op "Ik ga akkoord" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan deze site of andere websites van Restaurant Blossem. Hier vindt u onze privacy statement verklaring.
Ik ga akkoord. Ik ga niet akkoord.