Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Restaurant Blossem gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door Restaurant Blossem of derden worden geplaatst. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze cookies policy. Door op "Alles accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan deze site of andere websites van Restaurant Blossem. Hier vindt u onze privacy statement verklaring.
BROOD
Vers vanuit onze pizzaoven, handgemaakt en extra knapperig.
Zuurdesem, seizoensboter, maldon 7,50
Focaccia, citrus labneh, munt 7,50
OESTERS
Rechtstreeks uit de zilte wateren van Zeeland. Een van de puurste uitdrukkingen van de zee en bij Blossem op verschillende manieren bereid.
Zeeuwse Creuse naturel 3,50
Zeeuwse Creuse, Holstein rund, tomaat 4,50
Zeeuwse Creuse, gegratineerd met Remeker 4,50
BITES
Blossem bitterbal, kalf, Amora mosterd, mosterdkaviaar 3 stuks 5,00
Blossem bitterbal, garnaal, citroenmayo, citroenmelisse 3 stuks 6,00
Cecina de Leon, Coppa di Parma, pickles 12,50
Pulpo, nduja, paprika, baconcrunch 13,00
PIZZETTES
Wekelijks wisselende pizzettes – met unieke Blossem-twist – uit de Marana Forni oven 15,00
Pizzette carne
Pizzette pesce
Pizzette vegetariana
BLOSSEM DINER
Voor de duidelijkheid hebben we onze menukaart onderverdeeld in verschillende categorieën. Voel je vrij om gerechten te combineren zoals jij dat wenst.
VOOR
Tomaten uit de kas, piel de sapo, rode ui, San Marzano 16,00
Steak tartaar Blossem style, salsa verde van wilde daslook 18,00
Gamba-tartaar, Hollandse garnaal, witte asperge, jonge aardappeltjes, bouillon van Lambada-aardbei 20,00
TUSSEN
Uut hooi, parelgort, tuinerwten, marigold 16,00
Rode mul, parelcouscous, puntpaprika, raapsteeltjes, saus van Noilly Prat en gerookte kip 19,00
Duo van lam, bospeen, tuinboon, lavendel 19,00
HOOFD
Holstein rund, groene asperges, jonge snijbiet, zuurdesem, saus Foyot 34,00
Kabeljauw, citrus, gnocchi, snijboontjes, groene curry 33,00
Ravioli met Fiore-kaas, jonge lentegroentjes, beurre blanc, asperges van de BBQ 28,00
BIJGERECHTEN
Versgesneden friet met bloesemzout 6,00
Seasonal salad ’25 8,50
NAGERECHTEN
Mousse van witte chocolade, bloedsinaasappel, champagnesorbet, verveine 13,00
Citroen, koekkruim, yoghurt, steranijs 11,00
Selectie van kazen 16,00
Blossem menu
3 gangen 54 | 4 gangen 65 | 5 gangen 75
Wijnarrangement
3 gangen 26 | 4 gangen 34 | 5 gangen 42
Tomaten uit de kas, piel de sapo, rode ui, San Marzano 16,00
Steak tartaar Blossem style, salsa verde van wilde daslook 18,00
Gamba-tartaar, Hollandse garnaal, witte asperge, jonge aardappeltjes, bouillon van Lambada-aardbei 20,00
Uut hooi, parelgort, tuinerwten, marigold 16,00
Rode mul, parelcouscous, puntpaprika, raapsteeltjes, saus van Noilly Prat en gerookte kip 19,00
Duo van lam, bospeen, tuinboon, lavendel 19,00
Kabeljauw, citrus, gnocchi, snijboontjes, groene curry 33,00
Ravioli met Fiore-kaas, jonge lentegroentjes, beurre blanc, asperges van de BBQ 28,00
Bijgerechten
Versgesneden friet met bloesemzout 6,00
Seasonal salad ’25 8,50
Desserts
Mousse van witte chocolade, bloedsinaasappel, champagnesorbet, verveine 13,00
Citroen, koekkruim, yoghurt, steranijs 11,00
Selectie van kazen 16,00
BLOSSEM'S SHARED LUNCH TABLE (per 2 personen)
Tafeltje vol lunchgerechten 75,00
Elke dinsdag en woensdag kun je bij Blossem genieten van onze unieke pizza's, rechtstreeks uit de Marana Forni oven. Geen gewone pizza's, maar creaties met een verrassende Blossem-twist. Kies uit drie wisselende varianten: vega, vis, of vlees.
€17,50 per pizza
Thuis romantisch uitpakken is leuk, maar vaak meer gedoe dan genieten. Bij Blossem doen wij het werk, met gerechten om te delen en alle aandacht voor elkaar. Of je nu komt met je geliefde, moeder of vrienden – iedereen is welkom.
Iedere donderdag is DATE NIGHT DONDERDAG
Shared diner + glas cava 47,50 p.p.
*Bij Blossem doen we ons uiterste best om rekening te houden met allergieën en we willen u daarom vragen eventuele allergieën aan te geven bij uw reservering. We kunnen hierin echter niet altijd een perfecte oplossing garanderen, welke geen afbreuk doet aan ons menu. We bieden standaard vegetarische opties aan, maar binnen het huidige menu van de chef serveren we geen volledig veganistische gerechten. We hopen op uw begrip en kijken er uiteraard naar uit u te verwelkomen.