Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Restaurant Blossem gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door Restaurant Blossem of derden worden geplaatst. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze cookies policy. Door op "Alles accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan deze site of andere websites van Restaurant Blossem. Hier vindt u onze privacy statement verklaring.
BROOD
Vers vanuit onze pizzaoven, handgemaakt en extra knapperig.
Zuurdesem, seizoensboter, maldon 7,50
Focaccia, citrus labneh, munt 7,50
OESTERS
Rechtstreeks uit de zilte wateren van Zeeland. Een van de puurste uitdrukkingen van de zee en bij Blossem op verschillende manieren bereid.
Zeeuwse Creuse naturel 3,50
Zeeuwse Creuse, Holstein rund, tomaat 4,50
Zeeuwse Creuse, gegratineerd met Remeker 4,50
BITES
Blossem bitterbal, kalf, Amora mosterd, mosterdkaviaar 3 stuks 5,00
Blossem bitterbal, garnaal, citroenmayo, citroenmelisse 3 stuks 6,00
Cecina de Leon, Coppa di Parma, pickles 12,50
Pulpo, nduja, paprika, baconcrunch 13,00
PIZZETTES
Wekelijks wisselende pizzettes – met unieke Blossem-twist – uit de Marana Forni oven 15,00
Pizzette carne
Pizzette pesce
Pizzette vegetariana
BLOSSEM DINER
Voor de duidelijkheid hebben we onze menukaart onderverdeeld in verschillende categorieën. Voel je vrij om gerechten te combineren zoals jij dat wenst.
VOOR
Steak tartaar, crostini, kokkels, San Marzano tomaat, bronze venkel 21,00
Taartje van rode biet, walnoot, pesto van remeker en lavas 19,00
Makreel, koolraap, softshellkrab, tijgermelk-vlierbloesem, kroepoek 21,00
Ajoblanco, bloemkool, romanesco, witte bonencrème, couscous, gerookte amandel 18,00
TUSSEN
Romige soep van kreeft, schuim van cognac, sinaasappel 16,00
Vol-au-Vent Blossem style, ragout van gekonfijte kalf, wintertruffel 19,00
Supplement: gebakken kalfszwezerik + €8,00
Parelgort, Vacherin Mont d'Or, oesterzwammen, wintertruffel 19,00
Ravioli di cinghiale, wildzwijn, saffraanvenkel, enoki, portobello 21,00
HOOFD
Coquilles, buikspek, knolselderij, truffel, trompette de la mort, hollandaise 33,00
Sukade, hasselbackaardappel, regenboogwortel, oesterzwam, jus van gepofte knoflook 34,00
Duo van winterkabeljauw, peterseliewortel, aardpeer, winterpostelein, vadouvan, tonkaboon 33,50
Aardpeer, pompoen, bimi, Tomasu, chili flakes, beurre blanc, Oosterse tempé van de BBQ 28,00
BIJGERECHTEN
Versgesneden friet met bloesemzout 6,00
Aardappeltortilla 6,50
Seasonal salad ’25 8,50
NAGERECHTEN
Sorbet van bloedsinaasappel, tartelette, steranijs, Griekse yoghurt 13,00
Blossem dame blanche 12,00
Gebrande peer, witte chocoladebavarois, Jamaicaans pimentijs, chocolademousse 13,00
Selectie van kazen 16,00
Blossem menu
3 gangen 54 | 4 gangen 65 | 5 gangen 75
Wijnarrangement
3 gangen 26 | 4 gangen 34 | 5 gangen 42
Steak tartaar, crostini, kokkels, San Marzano tomaat, bronze venkel 21,00
Taartje van rode biet, walnoot, pesto van remeker en lavas 19,00
Makreel, koolraap, softshellkrab, tijgermelk-vlierbloesem, kroepoek 21,00
Ajoblanco, bloemkool, romanesco, witte bonencrème, couscous, gerookte amandel 18,00
Romige soep van kreeft, schuim van cognac, sinaasappel 16,00
Vol-au-Vent Blossem style, ragout van gekonfijte kalf, wintertruffel 19,00
Supplement: gebakken kalfszwezerik + €8,00
Parelgort, Vacherin Mont d'Or, oesterzwammen, wintertruffel 19,00
Ravioli di cinghiale, wildzwijn, saffraanvenkel, enoki, portobello 21,00
BLOSSEM'S SHARED LUNCH TABLE (per 2 personen)
Tafeltje vol lunchgerechten 75,00
Elke dinsdag en woensdag kun je bij Blossem genieten van onze unieke pizza's, rechtstreeks uit de Marana Forni oven. Geen gewone pizza's, maar creaties met een verrassende Blossem-twist. Kies uit drie wisselende varianten: vega, vis, of vlees.
€17,50 per pizza
*Bij Blossem doen we ons uiterste best om rekening te houden met allergieën en we willen u daarom vragen eventuele allergieën aan te geven bij uw reservering. We kunnen hierin echter niet altijd een perfecte oplossing garanderen, welke geen afbreuk doet aan ons menu. We bieden standaard vegetarische opties aan, maar binnen het huidige menu van de chef serveren we geen volledig veganistische gerechten. We hopen op uw begrip en kijken er uiteraard naar uit u te verwelkomen.